Afscheidsconcert

Het afgelopen jaar was voor ons een jaar met twee gezichten. Aan de ene kant hebben we een aantal mooie optredens gehad met als hoogtepunt in september een mooie reis naar Tirol. Daar hebben we o.a. een prachtig concert gegeven in Wenns im Pitztal.

Anderzijds kregen we in 2019 voor het eerst te maken met een sterfgeval binnen onze club en hebben afgelopen najaar twee leden onze kapel moeten verlaten wegens gezondheidsproblemen.

Elk jaar evalueren wij het jaar als kapel en afgelopen december zijn we met elkaar tot de conclusie gekomen dat doorgaan met de huidige bezetting niet mogelijk is.

Het unieke van onze kapel is de nagenoeg ongewijzigde bezetting sinds de oprichting in 2002. Afgezien of het mogelijk is om de ontstane lege plekken in te vullen met nieuwe muzikanten, zijn wij van mening dat daarmee het unieke karakter van Die Original Fenntaler Musikanten verloren zal gaan. Bovendien is het aantal optredens de laatste jaren erg teruggelopen.

We hebben dan ook met pijn in het hart besloten om met de kapel te gaan stoppen.

Hiermee komt voor ons allemaal een einde aan 18 fantastische jaren, die we grotendeels ook samen met alle trouwe supporters hebben mogen beleven.

Maar wij stoppen er natuurlijk niet zo maar mee. Graag willen wij nog één keer met z’n allen herinneringen ophalen aan de afgelopen 18 jaren vol met muzikale hoogtepunten. Dit gaan we doen tijdens een laatste concert met als titel “Ein Böhmisches Dankeschön”. Dit concert zal plaatsvinden op zaterdag 8 februari om 20.00 uur in zaal ’t Podium in Renswoude. De toegang voor dit afscheidsconcert is gratis.

Namens iedereen willen wij alle donateurs, sponsoren, fans en bezoekers hartelijk bedanken voor de jarenlange steun en trouwe supporterschap!

Graag tot ziens op 8 februari in Renswoude!